Kontakta oss

Vi finns här!


Gröndal

Gröndal är en liten mysig stadsdel som ligger i Stockholms söderort, granne med det expansiva Liljeholmsområdet. Här lever man trots närheten till det livliga Södermalm, som i en liten småstad. Nära vattnet med både butiker, kultur och service inpå knuten. 

Service och butiker
I Gröndals centrum finns ett rikligt utbud ifråga om affärer, restauranger och närservice. Vill du göra större inköp finns det vid Liljeholmstorget en stor shoppinggalleria som erbjuder en mängd butiker, livsmedel och matställen.

Kommunikationer
Gröndal trafikeras av både buss och Tvärbanan. På en kvart tar du dig till T-centralen via Tvärbanan, eller 10 minuter med tunnelbanan till T-Centralen från det intilliggande Liljeholmen.

Fritid och rekreation
Här njuter man av båtliv vid det legendariska Gröndalsvarvet, idylliska badsjön Trekanten, strövområden och motionsslingor utmed Mälaren och grönområdet Vinterviken. I området finns dessutom aktivitetsparken, Sannadalsparken. Parken är en långsmal aktivitetspark med lekplats, basketplan och en inhägnad fotbollsplan samt en plaskdamm under sommaren. För den konstintresserade finns den spännande konsthallen Färgfabriken.

I Riggens soprum har graffittikonstnären Carolina Falkholt, alias Blue, skapat konstverket sKRäp. Konsverket står för att det är lönsamt att jobba med hållbarhet.


Kontakta oss